Tuinontwerp & aanleg

Voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin bent u bij Hans van der Steeg hoveniers aan het juiste adres. We besteden veel tijd, energie en aandacht aan het nauwkeurig inventariseren van uw wensen, ideeën, smaak en voorkeuren.

Tuinonderhoud

Staat uw tuin er eenmaal mooi bij, dan wilt u ‘m natuurlijk ook graag mooi houden. Onderhoud is het behoud van uw tuin en alles wat erin leeft, groeit en bloeit. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Houtwerk

Natuurlijk materiaal als hout laat zich op veel verschillende manieren in uw tuin toepassen. Het geeft sfeer, stijl en karakter. Wij weten precies hoe we hout het beste kunnen verwerken in uw tuin.

Hans van der Steeg plaatst tuinhuizen en overkappingen in uw tuin. Hierbij wordt gekeken naar wat voor soort tuinhuis of overkapping bij uw huis en tuin past, zodat deze vervolgens op maat gemaakt kan worden.

Tuinverlichting

Verlichting in uw tuin? Met buitenverlichting geniet u van elk seizoen van uw tuin of terras. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij adviseren u daarom graag.