Waar kunnen wij u mee helpen?

Houtwerk

Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van dergelijk houtwerk? Dan bent u bij Hans van der Steeg aan het juiste adres. Natuurlijk materiaal als hout laat zich op veel verschillende manieren in uw tuin toepassen. Sfeer, stijl en karakter waar u alle kanten mee uit kunt.

Eén van de unieke kwaliteiten van hout is het aanpassingsvermogen aan zijn omgeving. Zo maken we onder andere tuinhuizen, overkappingen, vlonders, pergola’s, schuttingen en beschoeiingen. Het leveren en plaatsen van goed tuinhout behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Maatwerk

Wij plaatsen al het houtwerk zelf. We beschikken over alle nodige gereedschappen en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. Buiten de standaardmaten houtwerk kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen. Uw keuze wordt medebepaald door functionaliteit en onderhoud. In de toepassing van hout staat een gedegen kennis van houtsoorten en hun eigenschappen centraal. U wilt tenslotte lang en onbezorgd van uw houtwerk kunnen genieten. Hans van der Steeg adviseert u over houtsoorten en hun mogelijkheden. En kijkt daarbij samen met u naar het eventuele onderhoud, zoals impregneren, schoonmaken, schilderen, beitsen of lakken.

Reviews

Hans van der Steeg heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwbouwwoning in Tudorpark. Begeleiding van begin tot eind. Niet alleen heeft hij het grondwerk geregeld, hij heeft ook de schuttingen geplaatst en de voor- en achtertuin aangelegd. Hij denkt goed mee, heeft prima ideeën en is goed bereikbaar. Het gevoel is heel belangrijk. Daarvoor ben je bij Hans in goede handen!

Osman

Hans is een vriendelijke vakman. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens meegedacht om tot een mooie, nieuwe tuin te komen. Dat is heel goed gelukt! We kunnen nu gaan genieten van onze tuin.

Bonny en Swen

Onze tuin heeft een complete metamorfose ondergaan. Samen met Hans van der Steeg hadden we onze wensen besproken. Hiermee heeft hij toen een supergave tuin ontworpen. Het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Een top hovenier die maakt wat hij beloofd.

Richard en Corina

Onze tuin is aangelegd door Hans van der Steeg. Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij was altijd stipt op tijd en is een betrouwbare en harde werker. Doordat hij zoveel jaar ervaring heeft kan hij goed advies geven. Hans werkt erg netjes en heeft plezier in zijn werk wat je terug ziet in de tuin. 

Henk en Wilma Dirksen

Ik heb Hans als hovenier mogen ontvangen. Hij heeft mijn voortuin gedaan en super goed werk geleverd. Betrouwbaar en heel hard werkend samen met zijn maatje.

Astrid Willems

Een hardwerkende, sympathieke en meedenkende hovenier. We waren nog redelijk ongeïnspireerd qua tuin dus vroegen ook om input vanuit zijn kant. Hij is met een mooi voorstel gekomen en heeft binnen 4 dagen onze tuin neergelegd. Het eindresultaat is top! 

Kevin en Annika