Waar kunnen wij u mee helpen?

Tuinhuizen en overkappingen

Zoekt u een hovenier die voor u een tuinhuis met overkapping kan maken? Hans van der Steeg hoveniers heeft afgelopen jaren al veel tuinhuizen en overkappingen geplaatst. Bespreek uw wensen en wij ontwerpen en monteren de tuinhuizen en of overkappingen helemaal voor u om maat!

Een tuinhuis of overkapping is een ideale manier om extra leefruimte te creëren in de tuin en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om gereedschap, tuinmeubilair of fietsen in op te bergen. Maar naast een functie als opbergruimte kan een overkapping er ook voor zorgen dat u extra lang van uw tuin kunt genieten in het najaar. Onder een overkapping wordt namelijk vaak een heerlijke zitplek gecreëerd. Een voordeel van een overkapping boven u hoofd is dat het sneeuw, zon en regen weert.

Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Reviews

Hans van der Steeg heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwbouwwoning in Tudorpark. Begeleiding van begin tot eind. Niet alleen heeft hij het grondwerk geregeld, hij heeft ook de schuttingen geplaatst en de voor- en achtertuin aangelegd. Hij denkt goed mee, heeft prima ideeën en is goed bereikbaar. Het gevoel is heel belangrijk. Daarvoor ben je bij Hans in goede handen!

Osman

Hans is een vriendelijke vakman. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens meegedacht om tot een mooie, nieuwe tuin te komen. Dat is heel goed gelukt! We kunnen nu gaan genieten van onze tuin.

Bonny en Swen

Onze tuin heeft een complete metamorfose ondergaan. Samen met Hans van der Steeg hadden we onze wensen besproken. Hiermee heeft hij toen een supergave tuin ontworpen. Het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Een top hovenier die maakt wat hij beloofd.

Richard en Corina

Onze tuin is aangelegd door Hans van der Steeg. Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij was altijd stipt op tijd en is een betrouwbare en harde werker. Doordat hij zoveel jaar ervaring heeft kan hij goed advies geven. Hans werkt erg netjes en heeft plezier in zijn werk wat je terug ziet in de tuin. 

Henk en Wilma Dirksen

Ik heb Hans als hovenier mogen ontvangen. Hij heeft mijn voortuin gedaan en super goed werk geleverd. Betrouwbaar en heel hard werkend samen met zijn maatje.

Astrid Willems

Een hardwerkende, sympathieke en meedenkende hovenier. We waren nog redelijk ongeïnspireerd qua tuin dus vroegen ook om input vanuit zijn kant. Hij is met een mooi voorstel gekomen en heeft binnen 4 dagen onze tuin neergelegd. Het eindresultaat is top! 

Kevin en Annika