Waar kunnen wij u mee helpen?

Tuinverlichting

Ook ‘s avonds genieten van uw tuin? Dan is de juiste tuinverlichting onmisbaar. Beeld je eens in wat licht allemaal kan doen. Als de nacht valt, ziet de omgeving van overdag er helemaal anders uit en verandert de sfeer. Een boom uitlichten of een mooie border doet wonderen en kan allemaal door ons geregeld worden.

Als we een ontwerp maken van een nieuwe of bestaande tuin, maken we er gelijk een verlichtingsplan naar wens bij. Wij streven naar perfect design.

Bent u geïnteresseerd? Bekijk voor inspiratie of mogelijkheden de brochure voor buitenverlichting van in-lite. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Hans van der Steeg.

Reviews

Hans van der Steeg heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwbouwwoning in Tudorpark. Begeleiding van begin tot eind. Niet alleen heeft hij het grondwerk geregeld, hij heeft ook de schuttingen geplaatst en de voor- en achtertuin aangelegd. Hij denkt goed mee, heeft prima ideeën en is goed bereikbaar. Het gevoel is heel belangrijk. Daarvoor ben je bij Hans in goede handen!

Osman

Hans is een vriendelijke vakman. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens meegedacht om tot een mooie, nieuwe tuin te komen. Dat is heel goed gelukt! We kunnen nu gaan genieten van onze tuin.

Bonny en Swen

Onze tuin heeft een complete metamorfose ondergaan. Samen met Hans van der Steeg hadden we onze wensen besproken. Hiermee heeft hij toen een supergave tuin ontworpen. Het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Een top hovenier die maakt wat hij beloofd.

Richard en Corina

Onze tuin is aangelegd door Hans van der Steeg. Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij was altijd stipt op tijd en is een betrouwbare en harde werker. Doordat hij zoveel jaar ervaring heeft kan hij goed advies geven. Hans werkt erg netjes en heeft plezier in zijn werk wat je terug ziet in de tuin. 

Henk en Wilma Dirksen

Ik heb Hans als hovenier mogen ontvangen. Hij heeft mijn voortuin gedaan en super goed werk geleverd. Betrouwbaar en heel hard werkend samen met zijn maatje.

Astrid Willems

Een hardwerkende, sympathieke en meedenkende hovenier. We waren nog redelijk ongeïnspireerd qua tuin dus vroegen ook om input vanuit zijn kant. Hij is met een mooi voorstel gekomen en heeft binnen 4 dagen onze tuin neergelegd. Het eindresultaat is top! 

Kevin en Annika