Waar kunnen wij u mee helpen?

Tuinontwerp

Uw tuin weerspiegelt uw essentie, uw diepere gevoelens. De één krijgt energie van bomen en struiken in een rijk palet van groentinten. De ander is gelukkig met een fraaie sierbestrating en beplanting in evenwichtige lijnen en symmetrie. De volgende houdt van natuurlijk water, vijvers en rotspartijen. En weer een ander is in z’n element met bijzondere houttoepassingen of een kleurrijke bloementuin.

Het ontwerpen van tuinen benaderen we heel intuïtief en gevoelsmatig. We besteden veel tijd, energie en aandacht aan het nauwkeurig inventariseren van uw wensen, ideeën, smaak en voorkeuren. Vervolgens worden deze vertaald in creatieve tuinontwerpen. Zodra u zich in deze ontwerpen kunt herkennen, krijgt uw tuin een ziel en komt deze tot leven.

Tuinaanleg

In deze fase draait het om de juiste voorbereiding. Voor de aanleg van tuinen is inzicht in de bodemgesteldheid en de ligging van uw tuin ten opzichte van wind en zon een eerste vereiste. Ook een actuele kennis van de allernieuwste materialen en technieken bewijst dagelijks haar grote waarde. Daarnaast spreekt de inzet van gedreven vakmensen, van klein en groot materieel en de wijze waarop dit alles wordt toegepast enorm mee. Met een gedegen voorbereiding schept Hans van der Steeg de voorwaarden, die uw tuin straks optimaal laten gedijen.

Reviews

Hans van der Steeg heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwbouwwoning in Tudorpark. Begeleiding van begin tot eind. Niet alleen heeft hij het grondwerk geregeld, hij heeft ook de schuttingen geplaatst en de voor- en achtertuin aangelegd. Hij denkt goed mee, heeft prima ideeën en is goed bereikbaar. Het gevoel is heel belangrijk. Daarvoor ben je bij Hans in goede handen!

Osman

Hans is een vriendelijke vakman. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens meegedacht om tot een mooie, nieuwe tuin te komen. Dat is heel goed gelukt! We kunnen nu gaan genieten van onze tuin.

Bonny en Swen

Onze tuin heeft een complete metamorfose ondergaan. Samen met Hans van der Steeg hadden we onze wensen besproken. Hiermee heeft hij toen een supergave tuin ontworpen. Het is helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. Een top hovenier die maakt wat hij beloofd.

Richard en Corina

Onze tuin is aangelegd door Hans van der Steeg. Wij zijn zeer tevreden over Hans, hij was altijd stipt op tijd en is een betrouwbare en harde werker. Doordat hij zoveel jaar ervaring heeft kan hij goed advies geven. Hans werkt erg netjes en heeft plezier in zijn werk wat je terug ziet in de tuin. 

Henk en Wilma Dirksen

Ik heb Hans als hovenier mogen ontvangen. Hij heeft mijn voortuin gedaan en super goed werk geleverd. Betrouwbaar en heel hard werkend samen met zijn maatje.

Astrid Willems

Een hardwerkende, sympathieke en meedenkende hovenier. We waren nog redelijk ongeïnspireerd qua tuin dus vroegen ook om input vanuit zijn kant. Hij is met een mooi voorstel gekomen en heeft binnen 4 dagen onze tuin neergelegd. Het eindresultaat is top! 

Kevin en Annika